Reserveren

Bedankt

Met spijt in het hart, maar met enkel mooie herinneringen, laten we jullie weten dat ons verhaal in Bistrot Miro eind deze maand stopt. De komst van Nienke, de opstart van onze nieuwe zaak GlouGlou, Covid, en zoveel meer hebben onze wereld de voorbije maanden op zijn kop gezet. Nooit tevoren voelden we tegelijk zoveel vreugde en verdriet. Vreugde om wat we hebben bereikt, om de kansen die we hebben gekregen, om al wie we in onze zaak mochten leren kennen. Jullie waren echt geweldig!

Tot ziens

Maar we hebben de voorbije jaren ook heel wat opgegeven. Tijd met familie en vrienden was er vaak te weinig. Stress was er vaak teveel. Met veel liefde diende Karlien op naast haar job als architect, maar vanzelfsprekend was dat zeker niet. Ikzelf kan na bijna 10 jaar dan weer zeggen dat ik meer dan genoeg tijd heb doorgebracht in mijn kleine, maar geweldige keukentje en dat mijn verhaal hier stilaan is uitverteld. Tijd dus voor een nieuw hoofdstuk met nieuwe uitdagingen en meer tijd voor elkaar. Ons horecaverhaal stopt hier immers niet. Mij zullen jullie, samen met Christophe, Ruth, Johan en de rest van ons team, kunnen terugvinden aan de overkant van de straat in GlouGlou en ook Karlien zal daar nog geregeld haar gastvrije zelve zijn. We troosten ons dan ook met de gedachte dat dit geen afscheid is, maar eerder een tot ziens!

Glou Glou

Sinds juli 2021 hebben we een nieuwe verhaallijn toegevoegd aan ons horeca-avontuur. Bistrot Miro kreeg een culinaire zus aan de overzijde van de straat, Glou Glou: een “Bar à Faim” waar onze liefde voor natuurwijn en gemoedelijk tafelen hand in hand gaan.

Contact

Bistrot Miro

Moorkensplein 28

2140 Borgerhout

03 235 03 25

info@bistrotmiro.be

Openingsuren

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 18u - 23u
  • Woensdag 18u - 23u
  • Donderdag 18u - 23u
  • Vrijdag 18u - 23u
  • Zaterdag en Zondag Gesloten