Reserveren

Over ons

Na jarenlang ervaring op te doen in Antwerpen en Barcelona, zagen we op 12/12/12 onze droom in vervulling gaan om zelf een zaak te starten. In hartje Borgerhout, waar we zo graag wonen, openden we Bistrot Miro. Voor ons concept gingen we het niet ver zoeken: een gezellig interieur met pure gerechten, meer moet dat niet zijn. Voor het interieur haalden we onze inspiratie uit de klassieke Parijse bistrot. Op het menu staan dan weer onze versies van Belgische klassiekers, vaak met een mediterrane toets.

Op het menu

Gaandeweg de jaren groeide ons team, onze stijl en evolueerden we van een ‘à la carte’ restaurant tot restaurant met keuzemenu. We willen iedereen wat wils aanbieden en geven daarom steeds een keuze bij zowel voorgerecht, hoofdgerecht als dessert. Wie wil kan het 3-gangenmenu ook uitbreiden met tussengerecht en/of kazen. Aangezien we werken met dagverse, seizoensgebonden producten en beperkte keuzemogelijkheid, proberen we onze kaart geregeld te veranderen. Onze versie van vol-au-vent, sinds dag 1 onze vaste waarde, staat wel steevast op het menu. Voor een impressie van onze gerechten verwijzen we graag naar onze sociale media.

Glou Glou

Sinds juli 2021 hebben we een nieuwe verhaallijn toegevoegd aan ons horeca-avontuur. Bistrot Miro kreeg een culinaire zus aan de overzijde van de straat, Glou Glou: een “Bar à Faim” waar onze liefde voor natuurwijn en gemoedelijk tafelen hand in hand gaan.

Contact

Bistrot Miro

Moorkensplein 28

2140 Borgerhout

03 235 03 25

info@bistrotmiro.be

Reserveren

Openingsuren

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 18u - 23u
  • Woensdag 18u - 23u
  • Donderdag 18u - 23u
  • Vrijdag 18u - 23u
  • Zaterdag en Zondag Gesloten